AANMELDEN EN BETALEN

Centrum voor Mindful Leven

Aanmelden

Voor een cursus van het Centrum voor Mindful Leven meld je je aan via het aanmeldingsformulier. Door dit formulier in te vullen en te verzenden geef je je op en wordt de docent ingelicht over je aanmelding. Je ontvangt een bericht van de docent met bevestiging en betaalinformatie. Bij algemene activiteiten van het Centrum voor Mindful Leven is er de mogelijkheid om direct te betalen via Ideal. Indien de door jou gewenste cursus vol is word je daarover door de docent geïnformeerd. De gegevens die je aan het Centrum voor Mindful Leven verstrekt worden zorgvuldig behandeld en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Tarieven

Voor het studententarief komen studenten tot 27 jaar in aanmerking die staan ingeschreven bij een MBO/HBO/WO instelling en beschikken over een collegekaart. Voor minima geldt dat indien er geen tarief voor minima benoemd is, je in aanmerking kunt komen voor het studententarief. Neem hiervoor vooraf even contact met de docent. Van het zakelijk tarief is sprake wanneer het cursusgeld (gedeeltelijk) wordt vergoed door de werkgever.

Meedoenregeling

Minima kunnen onder voorwaarden gebruikmaken van de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen. Raadpleeg de website van de gemeente

Betalen

Na ontvangst van je aanmelding neemt de desbetreffende docent contact met u op. De docent regelt met u op welke wijze u kunt betalen. Na betaling is je inschrijving definitief. Voor de algemene activiteiten van het Centrum voor Mindful Leven, zoals lezingen en studiedagen is er de mogelijkheid om te betalen via Ideal.

Annuleren

Indien deelname aan een opleiding of cursus wordt opgezegd wordt de deelne(e)m(st)er een redelijke vergoeding op basis van aantoonbaar gemaakte kosten in rekening gebracht. Kosten voor readers en overig studiemateriaal worden altijd in rekening gebracht.

Voor informatie over cursussen kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de docent.

Vergoeding Mindfulness trainingen

In steeds meer gevallen wordt een mindfulnesstraining (MBSR) vergoed door de zorgverzekering vanuit het aanvullend pakket. De voorwaarde is dat de trainer categorie 1 gecertificeerd is bij een erkende beroepsvereniging. Alle mindfulnessdocenten van het Centrum voor Mindful Leven voldoen hieraan.

Meer informatie vind je bij de vergoedingswijzer.