AANMELDEN EN BETALEN

Centrum voor Mindful Leven

Aanmelden

Voor een activiteit van het Centrum voor Mindful Leven meld je je aan via het aanmeldingsformulier. Door dit formulier in te vullen en te verzenden geef je je op en wordt de docent ingelicht over je aanmelding. Je ontvangt een bericht van de docent met bevestiging en betaalinformatie. Indien de door jou gewenste activiteit vol is, word je daarover door de docent geïnformeerd. De gegevens die je aan het Centrum voor Mindful Leven verstrekt worden zorgvuldig behandeld en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Betalen
Na ontvangst van je aanmelding neemt de desbetreffende docent contact met je op. De docent regelt met je op welke wijze je kunt betalen. Na betaling is je inschrijving definitief. Voor de algemene activiteiten van het Centrum voor Mindful Leven, zoals lezingen en themadagen, is er de mogelijkheid om te betalen via Ideal.

Tarieven

Over de genoemde tarieven hoeft geen BTW betaald te worden, omdat de meeste docenten gebruik maken van de kleine ondernemingsregeling en het Centrum voor Mindful Leven geregistreerd is bij het CRKBO. Voor het studententarief komen studenten tot 27 jaar in aanmerking die staan ingeschreven bij een MBO/HBO/WO instelling en beschikken over een collegekaart. Van het zakelijk tarief is sprake wanneer de activiteit/training (gedeeltelijk) wordt vergoed door de werkgever.

Vergoedingen

Kijk hier voor mogelijkheden voor vergoedingen.

Annuleren

De annuleringsvoorwaarden vind je in de algemene voorwaarden.