Coaching

De coaches van het Han Fortmann Centrum willen met hun leven en werk bijdragen aan een wereld waarin we leven vanuit het bewustzijn van verbondenheid met onszelf, elkaar en met de natuur.

Verschillende docenten van het Han Fortmann Centrum zijn ook actief als coach. Ze ondersteunen in hun werk de persoonlijke ontwikkeling van hun cliënten, waarbij zij – naast eigen specifieke kwaliteiten en ervaring – nadrukkelijk de kernwaarden van het HFC inbrengen, zoals zingeving, levensvreugde en vitaliteit.

Wendy Kersemaekers
Wendy Kersemaekers
mindfulness- en compassietrainer
kersenpit-mindfulness.nl
Mindfulness

Wendy Kersemaekers
mindfulness daadwerkelijk toepassen in jouw leven

Heb je persoonlijke thema’s die om verdere verdieping vragen, dan ben je welkom bij Wendy Kersemaekers voor individuele coaching. Dit kan je helpen om te verhelderen, inzicht te krijgen, mildheid te ontwikkelen, en je anders te verhouden tot wat zich aandient. Je leert om mindfulness daadwerkelijk toe te passen in jouw leven. Ze werkt vooral op basis van mindfulness en compassie, maar maakt indien nodig, ook gebruik van technieken uit de psychosynthese.

  • mindfulness

  • compassie

  • psychosynthese

Mindfulness

Ted van Rijt
luisteren naar wat er nu werkelijk wordt gezegd

Mindfulness- en Compassietrainer. Kenmerkend voor zijn aanpak is een aandachtige manier van luisteren. Wat wordt er nu werkelijk gezegd? Wat wil gezien of gehoord worden? Is het mogelijk ruimte te maken in je leven voor datgene wat zich aandient? De aanpak steunt op het aanwezige vermogen bij de cliënt te kiezen voor wat er werkelijk toe doet in het leven. Daar hoort bij afscheid nemen van wat voorbij is en moed om een nieuwe nog onbekende toekomst tegemoet te treden.

  • mindfulness

  • compassie

Ted van Rijt
Ted van Rijt
mindfulness- en compassietrainer
Peter Kooij
Peter Kooij
yogadocent
Mindfulness yoga

Peter Kooij
Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen

Werkgebieden: persoonlijke communicatie en effectiviteit; stress en RSI; heroriëntatie op werk; levensvragen en zelfbezinning; een goed gesprek. Zijn motto: ‘Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.’ In een eerdere fase van zijn leven was hij onder meer docent medische biologie (8 jaar). Nu is hij al lange tijd actief als docent persoonlijke communicatie en docent mindfulness yoga. Het maakt dat hij zowel intuïtieve als analytische kwaliteiten in kan zetten.

  • persoonlijke communicatie

  • stress

  • levensvragen

Zen

Dick Verstegen Sensei
Wat raakt je?

Personal coaching, zen-coaching, zingeving, korte en langere specifieke coachingstrajecten. Praktische aanpak die vertrouwen wekt in de eigen mogelijkheden van de cliënt. Zijn motto is een tekst van Loesje: ‘Wees jezelf er zijn al zoveel anderen.’ Een cruciale vraag in zijn coaching is: wat raakt je? Elke cliënt maakt een verslag van het gesprek en voortgang nadien. Een gesprek duurt gewoonlijk anderhalf uur. Uit het verslag volgt de agenda voor de volgende sessie.

  • zen-coaching

  • Personal coaching

Dick Verstegen Sensei
Dick Verstegen Sensei
zenmeester