Laden Evenementen

Dagretraite ‘Heel je hart’

Docent: Wendy Kersemaekers

Wil je meer genieten, minder in je hoofd en meer vanuit je hart leven? In deze dagretraite stap je uit de dagelijkse beslommeringen, ga je een dag vertragen en ervaren, om zo weer meer in contact met jezelf te komen.

Is deze dagretraite iets voor mij?

Deze dagretraite staat open voor mensen met of zonder meditatie-ervaring. Het is een dag helemaal voor jezelf, of juist samen met een vriend/vriendin, op een prachtige locatie te midden in het groen. Wil je graag ontdekken wat je echt belangrijk vind en keuzes maken vanuit je hart? Dan is deze dagretraite misschien iets voor jou.

Hoe gaat het in zijn werk?

We doen verschillende meditaties, gericht op lichaamsverbinding, verzachting, hartkwaliteiten, op basis van mindfulness en compassie. Deze zijn soms begeleid, soms stil, er is ruimte voor uitwisseling, en we gaan naar buiten voor een stiltewandeling in de natuur. In deze dagretraite kun je ook rekenen op een gezonde, huisgemaakte vegetarische lunch, goede thee en lekkers, waarbij we aandacht hebben voor mindful eten en drinken.

Kosten

€ 125,-

Kosten zijn inclusief koffie/thee, lekkers en heerlijke huisgemaakte lunch.

Startniveau

Ervaren en onervaren.

Datum

22 juni van 10.00-16.00 uur

Aanmelden

Aanmeldingsformulier

VOORNAAM
ACHTERNAAM
ADRES
POSTCODE
E-MAILADRES
PLAATSNAAM
TELEFOONNUMMER
IK MELD MIJ AAN VOOR
TARIEF VAN TOEPASSING
BETALING
NIEUWSBRIEF
VOORWAARDEN

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen. Het Centrum voor Mindful Leven gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie privacy verklaring.