Laden Evenementen

Jaargroep ‘Meer mindfulness in je leven’

Docent: Wendy Kersemaekers

Merk je dat je na de mindfulness training weer terugvalt in oude patronen en dat het geleerde naar de achtergrond gaat? Wil je je mindfulness vaardigheden verder ontwikkelen en meer gaan toepassen in je leven?

De 8-weekse training is het begin van de rest van je leven, zoals de laatste bijeenkomst zo mooi heet. Het valt vaak niet mee om er na de training mee verder te gaan. Maar als je daarna regelmatig samen blijft oefenen en uitwisselen, blijf je geïnspireerd, blijft mindfulness in je leven, waarbij je met en van elkaar leert. In deze jaargroep ga je meer en meer jouw manier van beoefening ontwikkelen en de vruchten hiervan plukken. Denk hierbij aan het meer bewust zijn, anders omgaan met lastige situaties of gevoelens, het herkennen en ombuigen van automatische patronen, en het ervaren van meer regie over jezelf, je meer verbonden voelen.

Is deze jaargroep iets voor mij?

Deze jaargroep is bedoeld voor mensen die een mindfulnesstraining en/of compassietraining gevolgd hebben, die graag samen met anderen hun beoefening willen verdiepen, en zich tenminste voor een half jaar willen committeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Deze jaargroep bestaat uit maximaal 12 personen. We komen 12 keer bij elkaar verspreid over een jaar van september t/m juni (ongeveer 1 keer per maand). Je schrijft je in voor een half jaar (sep t/m jan), waarna je opnieuw kunt beslissen om verder te gaan met het tweede half jaar (feb t/m jun). De bijeenkomsten duren 2 uur. We besteden zeker de helft van de tijd aan oefeningen aan de hand van verschillende thema’s met aandacht voor verdieping en toepassing in je dagelijks leven.

Naast de bijeenkomsten is het ook de bedoeling dat je thuis oefent, zodat je jouw manier van beoefenen verder ontwikkelt, en mindfulness en de bijbehorende bewustwording, emotieregulatie en milde grondhouding steeds meer in je leven komt.

Kosten

Per half jaar van 6 bijeenkomsten:

€220,- (normaal tarief)
€320,- (zakelijk tarief)
€180,- (studenten tarief)*

Kosten zijn inclusief intake, studiemateriaal en koffie/thee.

* Voor het studententarief komen studenten tot 27 jaar in aanmerking die staan ingeschreven bij een mbo/hbo/wo-instelling en beschikken over een collegekaart. 

Startniveau

Ervaren, je hebt eerder een mindfulnesstraining gevolgd of bent geschoold in een andere vorm van meditatie.

Data woensdagavond

Data deel 1: 4, 18 sep, 2 okt, 6 nov, 4 dec 2024, 8 jan 2025.

Data deel 2: 5, 19 feb, 12 mrt, 9 apr, 14 mei, 11 jun 2025 .

Tijd: 19.30-21.30 uur

Tijdsinvestering

Naast de bovenvermelde contacturen wordt oefentijd naar eigen inzicht geadviseerd.

Aanmelden

Is de cursus al begonnen? Neem dan contact op met de docent en informeer of je tussentijds kunt instromen.

Aanmeldingsformulier

VOORNAAM
ACHTERNAAM
ADRES
POSTCODE
E-MAILADRES
PLAATSNAAM
TELEFOONNUMMER
IK MELD MIJ AAN VOOR
TARIEF VAN TOEPASSING
BETALING
NIEUWSBRIEF
VOORWAARDEN

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen. Het Centrum van Mindful Leven gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie privacy verklaring.