Laden Evenementen

Open les compassie

Docent: Wendy Kersemaekers

Compassie is in iedereen aanwezig. Het is ons natuurlijke vermogen om een bewuste vriendelijke relatie met onszelf en anderen te ontwikkelen.

Wat houdt compassie in?

In moeilijke of stressvolle situaties is het soms niet zo eenvoudig om met een liefdevolle vriendelijke houding in contact te blijven met wat zich aandient, zonder dat het ons overspoelt. Het vraagt moed om het contact met bijvoorbeeld pijn en oncomfortabele gevoelens en gedachtes elke keer weer aan te gaan. Het vraagt vertrouwen en de bereidheid daarin verantwoordelijkheid te nemen. Met de compassietraining (MBCL) oefen je om compassie meer toe te laten in je denken, voelen en handelen.

Maak kennis tijdens een open les

Tijdens een open les kun je kennismaken met de cursus en de docent. We oefenen samen met compassie, wisselen daarover uit en er is ruimte om vragen te stellen aan de docent. Deelname verplicht je tot niets. Een open les geeft je de mogelijkheid om rustig aan te voelen of de cursus of activiteit bij je past.

Kosten

€ 15,-

Niveau

Ervaren, je hebt eerder een mindfulnesstraining gevolgd of bent geschoold in een andere vorm van meditatie.

Datum

Dinsdagavond 9 jan 2024

Tijd: 19.30-21.00 uur

Aanmelden

Aanmeldingsformulier

VOORNAAM
ACHTERNAAM
ADRES
POSTCODE
E-MAILADRES
PLAATSNAAM
TELEFOONNUMMER
IK MELD MIJ AAN VOOR
TARIEF VAN TOEPASSING
BETALING
NIEUWSBRIEF
VOORWAARDEN

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen. Het Centrum voor Mindful Leven gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie privacy verklaring.