Laden Evenementen

Stiltedag mindfulness

Docent: José Jansen

Een stiltedag geeft verdieping aan je mindfulnessbeoefening. De stilte brengt je in contact met wat er op een diepere laag in je leven speelt. Het brengt je thuis bij jezelf.

Is deze stiltedag iets voor mij?

De stiltedag is bedoeld voor cursisten die eerder een cursus ‘Mindfulness: training in aandacht’ hebben gevolgd bij het Han Fortmann Centrum of elders (8 bijeenkomsten van 2,5 uur). De stiltedagen vallen samen met de stiltedagen van een lopende mindfulnessgroep.

Door een dag voornamelijk gericht te zijn op wat er zich van binnen afspeelt aan lichaamsgewaarwordingen, gevoelens, emoties en gedachten ontstaat vanzelf een diepere doorleving en inzicht van wat van waarde is in jouw leven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een stiltedag worden bijna alle formele oefeningen (zit- en loopmeditatie, bewegingsoefeningen, bodyscan) van de mindfulness training aangeboden en daarnaast is er ruimte voor een wandeling in stilte. Tussendoor is er gelegenheid om opmerkzaamheid te oefenen tijdens de lunch en koffie/thee pauzes.

Wat deelnemers ervaren

“Het heeft me zo goed gedaan om echt een dag tijd te nemen voor mezelf en tot rust te komen. Innerlijk verstild ga ik vol vertrouwen terug naar huis”
“De dag heeft mij mooie inzichten opgeleverd waar ik mee verder kan”

Kosten

€ 70,-

Kosten zijn inclusief koffie/thee en lichte lunch.

Startniveau

Ervaren, je hebt eerder een mindfulnesstraining gevolgd of hebt enige meditatie-ervaring.

Datum

8 juni van 10.00-16.00 uur.

Locatie

Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Aanmelden

Aanmeldingsformulier

VOORNAAM
ACHTERNAAM
ADRES
POSTCODE
E-MAILADRES
PLAATSNAAM
TELEFOONNUMMER
IK MELD MIJ AAN VOOR
TARIEF VAN TOEPASSING
BETALING
NIEUWSBRIEF
VOORWAARDEN

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen. Het Centrum voor Mindful Leven gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie privacy verklaring.