Laden Evenementen

Workshop ‘Klank als ingang naar (zelf)compassie’

Docenten: Yvonne Tuinte en Wendy Kersemaekers

We worden in deze tijd uitgedaagd om ons hart te blijven openen voor onszelf en alles wat er gaande is in onze levens en in de wereld. Hoe doen we dat en hoe blijven we in verbinding met onszelf en elkaar?

Je herkent het vast wel dat muziek je kan raken, of dat je geroerd bent door klanken of een stem. Of dat het je vreugde kan geven. Het brengt ons in een split second weer bij ons gevoel.

Graag willen we je in deze workshop meenemen in een onderzoek naar wat klank, muziek en zang in ons teweeg brengt en hoe we dit kunnen inzetten om in contact te komen met wat in ons leeft, en met compassie voor onszelf en met elkaar.

Is deze workshop iets voor mij?

Deze workshop staat open voor mensen met enige meditatie-ervaring, en die nieuwsgierig zijn naar muziek en klank als ingang naar (zelf)compassie.

Hoe gaat het in zijn werk?

We doen verschillende meditaties, soms stil, soms begeleid, en worden daarbij getrakteerd op de prachtige klanken van de handpan, gitaar en zang van mindfulness- en compassietrainer en muzikant/zangeres Yvonne Tuinte. We experimenteren ook met het maken van klanken en het zingen van eenvoudige mantra’s. We zijn mindful aanwezig bij wat dat met ons doet. Er is ruimte voor uitwisseling.

Kosten

Deze pilotworkshop kost € 50,-

Kosten zijn inclusief koffie/thee en lekkers.

Startniveau

Enige ervaring met meditatie.

Datum

Vrijdagmiddag 18 oktober van 14.00-17.00 uur

Aanmelden

Aanmeldingsformulier

VOORNAAM
ACHTERNAAM
ADRES
POSTCODE
E-MAILADRES
PLAATSNAAM
TELEFOONNUMMER
IK MELD MIJ AAN VOOR
TARIEF VAN TOEPASSING
BETALING
NIEUWSBRIEF
VOORWAARDEN

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen. Het Centrum voor Mindful Leven gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie privacy verklaring.