Laden Evenementen

Workshop mindfulness en schrijven: ‘Natuur, meer dan groen!’

Docenten: Gerdi Keeler en Wendy Kersemaekers

Als je mediteert in en met de natuur, wat merk je dan op? Wat zijn intense natuurervaringen in de verschillende levensfasen? Wat raakt jou? En wat zegt dat over jou en jouw innerlijke natuur? Aan wat je in de meditatie ervaart, geef je in de schrijfmeditatie woorden. Korte meditaties worden opgevolgd door een schrijfopdracht; deze wisselen elkaar af en rond je af met een speciale opdracht die al je ervaringen verbindt.

Mindfulness en schrijven zijn een prachtige combinatie waardoor je preciezer gaat ervaren en steeds een laagje dieper komt.

Graag nemen we je in deze workshop mee in het ervaren van de natuur. We nodigen je uit om contact te maken met wat in en buiten jou leeft.

Is deze workshop iets voor mij?

Deze workshop staat open voor iedereen die zich met de natuur wil verbinden, en die ervaring wil verdiepen door mindfulness en schrijfmeditatie. Ervaring met schrijven is niet nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?

Gerdi Keeler, schrijfcoach van onze samenwerkingspartner Netwerk Schrijfmeditaties en Wendy Kersemaekers, mindfulness- en compassietrainer, begeleiden verschillende meditaties, binnen en buiten, die ze verbinden aan korte schrijfopdrachten. Er is ruimte voor uitwisseling.

Kosten

Deze pilotworkshop kost € 50,-

Kosten zijn inclusief koffie/thee en lekkers.

Startniveau

Beginner of ervaren.

Datum

Vrijdagmiddag 23 augustus van 14.00-17.00 uur

Aanmelden

Aanmeldingsformulier

VOORNAAM
ACHTERNAAM
ADRES
POSTCODE
E-MAILADRES
PLAATSNAAM
TELEFOONNUMMER
IK MELD MIJ AAN VOOR
TARIEF VAN TOEPASSING
BETALING
NIEUWSBRIEF
VOORWAARDEN

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen. Het Centrum voor Mindful Leven gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie privacy verklaring.