Aanbod

Online-meditatie

In alle hectiek van de dag is het fijn even te ontspannen, contact te maken met jezelf en meer in het moment te zijn. De begeleide online meditatiesessies zijn een mooie stimulans voor het beoefenen van een mindful en compassievol leven. De meditaties worden begeleid door docenten van ons centrum. De sessies beginnen met een persoonlijke uitnodiging om uit de drukte van de dag te stappen, waarna we gezamenlijk een periode in stilte mediteren.

Velen ervaren deze online bijeenkomsten als een prettige ondersteuning van hun meditatiebeoefening en een mooie afsluiting van de dag.

De sessies van steeds 25 minuten vinden wekelijks plaats op woensdagavond van 19.30 tot 19.55 uur.

Online-meditatie van het Han Fortmann Centrum

Is online mediteren iets voor mij?

Iedereen kan meedoen! Vanaf elke plaats, met of zonder meditatie-ervaring. Wanneer je op zoek bent naar een semi-gezamenlijke meditatiebeoefening vanuit huis, dan zijn deze online meditatieve momenten iets voor jou.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het enige wat je nodig hebt, is een rustig plekje en een computer, tablet of telefoon om de livestream via onze website te kunnen volgen. En natuurlijk één keer in de week 25 minuten de tijd.

Deelname loopt via een abonnementen-systeem. Je abonnement kan op ieder moment ingaan. De eerstvolgende serie start op 6 september en loopt door tot en met 20 december 2023. Je kunt kiezen tussen een abonnement voor 1 of 3 maanden. Loopt je abonnement af, dan krijg je enkele dagen van te voren een berichtje en kun je het abonnement desgewenst verlengen.

Online-meditatie sessies van het Han Fortmann Centrum

Aanmelden is simpel!

Dit zijn de stappen:

 • 1

  Klik hieronder op je abonnement van keuze en volg de aanwijzingen op het scherm.

 • 2
  Je betaalt eenvoudig via iDeal.
 • 3

  Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met onderaan de mail de link naar onze beveiligde webpagina met de Zoomlink.

 • 4

  Meditatie starten: Ga naar de beveiligde webpagina. Hier vind je de link voor de sessie van die week.

“Wanneer je kijkt, zie je nog niet. Wanneer je ziet, grijpt het je aan.”

Willem Hussem